Termeni si conditii


Despre MuntiiMehedinti.ro

MuntiiMehedinti.ro este un proiect al Asociatiei de Turism Ecologic "Camena". MuntiiMehedinti.ro si Asociatia Camena functioneaza dupa legislatia valabila pe teritoriul Romaniei.

 

Termeni si conditii

Utilizarea site-ului MuntiiMehedinti.ro implica acceptarea prezentilor termeni si conditii. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor. Asociatia Camena isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara o alta notificare. Cea mai recenta versiune a Termenilor si Conditiilor poate fi citita oricand online accesand paginile site-ului.

Legaturi

Asociatia Camena nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe acest site (legaturi de natura comerciala sau publicitara). Raspunderea pentru aceste site-uri o poarta in intregime proprietarii acestora.

Limitari ale responsabilitatilor

Asociatia Camena nu ofera nici o garantie, in mod expres nici implicit, in ceea ce priveste inclusiv dar fara limitare la, functionarea acestui site, informatia, continutul, materialele sau produsele de pe site precum si potrivirea lor pentru un anumit scop. Vizitatorii sunt de acord in mod expres ca folosirea acestui site se face pe propriul risc.

Copyright

Intregul continut al site-ului MuntiiMehedinti.ro - grafice, simboluri, elemente de grafica WEB, scripturi, programe si alte date - este proprietatea Asociatiei Camena si a dezvoltatorilor acestui site si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul Asociatiei Camena a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare. Exceptie fac materialele sau librariile folosite pe site si aflate sub licenta GPL sau Creative Common.

Securitatea datelor personale

Datele personale ale dumneavoastra vor fi folosite de Asociatia Camena numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile din formularul de inscriere vor fi folosite pentru a va trimite confirmarea inscrierii, eventualele promotii, buletinele informative periodice etc. Asociatia Camena se obliga sa nu faca publice si sa nu vanda bazele de date continand informatii referitoare la datele dumneavoastra personale. Datele personale pot fi transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale, numai la solicitarea justificata a acestora.

Declinarea responsabilitatilor

Asociatia Camena nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare in ceea ce priveste textele si imaginile publicate pe site.

Galerie fotoNewsletter

Va puteti inscrie la newsletterul comun MuntiiMehedinti.ro si Camena.ro pentru a fi la curent cu ultimele programe si actiuni lansate.